Yrityksemme sukupolvi on vaihtunut

Jo pidemmän aikaa käynnissä ollut EJT-Rakennusinsinöörit Oy:n sukupolvenvaihdos saavutti kulminaatiopisteen, kun yritystä liki 30 vuotta johtanut Eero Riikonen siirtyi seniorikonsultiksi toimitusjohtajan tehtävistä heinäkuussa 2021.

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin yrityksessä jo yli 10v työskennellyt Jaakko Riikonen RI(AMK).

 

Yrityksen uusina pääomistajina tästä eteenpäin ovat Jaakko Riikonen, Niilo Riikonen ja vuodesta 2004 palvelukseemme tullut Marko Haikarainen. Myös Eero Riikoselle jää pieni osuus yrityksen omistuksesta.

 

Sukupolvenvaihdoksen vauhdittamana yrityksen toimintaa on aikomus kehittää vallalla olevan teknologisen- ja toiminnallisen murroksen suuntaviivojen mukaisesti. Itse ydintoiminta ei kuitenkaan ole muuttumassa; EJT:n on tarkoitus pysyä edelleen joustavana ja henkilökohtaisesti palvelevana omistajavetoisena rakennesuunnittelutoimistona asuntorakentamisen sektorissa

 

Toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa entiseen malliin

Jaakko kuva round c.png

Toimitusjohtaja

Projektipäällikkö

EJT:llä suunnittelijauransa aikana Jaakko on tehnyt laaja-alaisesti asuinrakentamisen suunnittelutehtäviä, ja erikoistunut erityisesti tietomallintamispuoleen.

 

Pienten lasten isällä aika on toisinaan kortilla, mutta vapaa-ajalla saatat törmätä Jaakkoon useammankin ilmailulajin parissa, maastopyöräpoluilla metsässä tai vaikkapa kellarissa puutöiden parissa.

Jaakko Riikonen

niilo kuva.png

Hallituksen puheenjohtaja

Projektipäällikkö

Niilo on toiminut yrityksessä pian 12v ajan. Hänen vastuualueenaan on normaalien alan työtehtävien lisäksi yrityksen tietojärjestelmien- ja ohjelmistojen ylläpito.

Vapaa-ajallaan aikataulut täyttää perheen pienet lapset, sekä vauhdikkaat urheilulajit padelin, sulkapallon ja Squashin muodossa.

Niilo Riikonen

marko.png

Marko Haikarainen

Hallituksen jäsen

Projektipäällikkö

Marko on yrityksen pitkäaikaisia työntekijöitä, jolla on laaja kokemus erilaisista ja vaativista suunnittelutehtävistä niin korjaus- kuin uudisrakentamisen sektorilta.

Vapaa-ajalla Marko harrastaa perheineen muunmuassa luontomatkailua.